Etichete

joi, 27 februarie 2014

TOP COAT (FINISH)

Si TOP COAT-urile vin in mai multe variante cum ar fi :
  • Gel de sigilare High Gloss !
Gelul de finish High Gloss lasa un luciu foarte puternic si de durata. Produs revolutionar, previne ingalbenirea unghiilor, nu se crapa si nu se exfoliaza. Datorita vascozitatii perfecte se aplica foarte usor.
Protejeaza unghia de razele UV. Se foloseste atat peste gel si acryl, cat si peste picturile executate cu vopsea acrilica. Nu este dizolvabil. Necesita fixare cu cleaner.Timp de uscare120 sec,se aplica cu ajutorul unei pensule.

luni, 24 februarie 2014

Lampa LED versus Lampa UV

   Cea mai uimitoare inventie in materie de manichiura tehnica introduce bine-cunoscuta tehnologie LED in industria unghiilor, reprezinta o optiune de inalta performanta prin puterea sa mare de 15 W.
Toti producatorii importanti de geluri din lume recomanda folosirea lampilor LED pentru rezultatele extraordinare intr-un timp mult mai scurt.
    Conform celebrei reviste "Nails Magazine", lampile LED revolutioneaza manichiura cu gel printr-un spectru luminos care actioneaza mult mai exact in activarea foto-initiatorilor din geluri.

Tipuri de gel!



GEL TERMIC

       Culorile termice iti invaluie unghiile tale intr-un joc miraculos de culori. Variatia de culori a gelurilor termice depinde de schimbarea de temperatura. Pigmentii de culoare formati din micro capsule, schimba culorile reversibil. De indata ce unghia a ajuns la o temperatura intre 30 ° - 31 ° C, modificarile de culoare incep sa apara. In momentul in care temperatura scade, culoarea revine la nuanta initiala. 


Gelurile cameleon se pot folosi pentru manichiura cu gel sau cu acyl!


De asemenea, gelurile termice sunt recomandate pentru efectuarea de modele sau pentru toata unghia

Tipuri de Nail Primer !


Ceea ce cred ca nu stiati este ca Primerul poate fi de 3 feluri : Primer acid., Primer non acid, Primer fără acid (Nail Bonder),care este diferenta dintre ele ,despre asta va vo spune astazi.

Pe scurt Nail Primerul este un lichid tehnic care face aderenţa intre straturile de gel sau de acril la baza construita de unghia naturală.

    Primerul acid este cel mai usor de gasit se prezintă ca un lichid adeseori de culoare gălbuie, cu miros înţepător specific şi care se livrează uneori în sticluţe brune sau opace cu pensulă.
În general variantele de calitate superioară au un miros mai puţin deranjant, în timp ce primer-urile brute miros pur şi simplu a oţet concentrat. Acest lucru se datorează conţinutului de acid, în speţă acid methacrilc, a cărui concentraţie poate varia între 30% şi 90%. Reprezintă soluţia cea mai sigură de a îmbunătăţi

vineri, 21 februarie 2014

Ustensile necesare unghiilor cu gel !! KIT-URI


 Daca doriti sa descoperiti tainele modelarii unghiilor artificiale cu gel si tipsuri aveti nevoie de minim urmatoarele lucruri :

  • Lampa uv sau lampa led  (diferentele dintre ele le  gasiti la eticheta  Unghii gel)
  • Primer  (sunt mai multe tipuri de primer cititi articolul destinat ,il gasiti la eticheta  Unghii gel)
  • Gel baza 
  • Gel constructie
  • Finish  (sunt mai multe tipuri de finish cititi articolul destinat ,il gasiti la eticheta  Unghii gel)
  • Sau gel 3in 1 care se foloseste ca si baza ,constructie si finish
  • Sabloane

miercuri, 12 februarie 2014

INGRIJITI CUTICULELE SI NU LE TAIATI!!

INGRIJITI CUTICULELE SI NU LE TAIATI!!  
Zuzy's blog CUTICULE INGRIJIRE
Zuzy's blog CUTICULE INGRIJIRE 1
    Daca pana de curand, cuticulele erau considerate un rau inutil, acum se pune din ce in ce mai mult accent pe ingrijirea acestora si se interzice taierea lor.Cuticulele au rolul de a proteja unghia. Ele sunt bariere naturale impotriva bacteriilor, asa ca taierea cuticulelor ne expune la riscuri inutile. Bineinteles ca nu este recomandat sa le lasam sa creasca foarte mult, deoarece pot impiedica dezvoltarea naturala a unghiilor, incetinind si ingreunand cresterea acestora.

Home

    Buna ,numele meu este Cristina  si sunt pasionata de tot ce inseamna handmade, unghii si cam tot ce reprezinta frumusete .In ideea de a dori sa gasesc tot ceea ce ma pasioneaza intr-un singur loc ,m-am gandit sa imi creez propriul blog si sa va impartasesc si voua ,sper sa va placa si sa impartasim opinii.
In dreapta paginii gasiti la Etichete toate postarile acestui blog .Daca va place va rog dati share si inscrieti-va pe acest site pentru a fi la curent cu noutati.

Contact


Pentru eventuale colaborari ,sugestii :

Facebook : Siritanu Cristina
Email : Siritanucristina@gamil.com

vineri, 7 februarie 2014

Flori din hartie creponata !!

    Va prezint  doua  tutoriale in imagini cu ajutorul caruia puteti realiza flori frumoase,cu care puteti orna casa frumos ,sper sa va placa.

   Am taiat cam 6 coli de hartie creponata in 10 pe 10 cm aproximativ mai mult din ochi nu trebuie o precizie exacta .