Etichete

sâmbătă, 22 iunie 2013

Tehnici manichiura


    Tehnici manichiura: 1 Unghii "Ombre " 2 .MANICHIURA IN APA "Marbel Art"3.  Manichiura Louboutin 4.  Pictura chinezeasca (ONE STROKE)5,Modele cu pudra acrilica PAS CU PAS 6.Modele realizate cu scobitoarea

 1.UNGHII "OMBRE"
Imi doream de mult sa gasesc cum se fac aceste unghiute si iata ca am gasit si va impartasesc si voua sper sa va placa.

   Iata cum sa faceti manichiura "ombre":
   Folosind o atingere usoara, pictati unghiile intr-o culoare preferata si asteptati sa se usuce.
Zuzy's blog manichiura ombre 1         

  
Cu ajutorul unui betisor imbinati culorile :
Zuzy's blog manichiura ombre 2 Zuzy's blog manichiura ombre 3

Cu atentie apasati cu buretele pe unghii, deplasati-va foarte usor din sus in jos. Puteti repeta acest pas de cate ori este necesar. Doar asigurati-va ca fiecare strat este complet uscat inainte de a aplica unul nou.
Zuzy's blog manichiura ombre 4            
 Aplicati un strat de lac incolor pentru ca manichiura sa reziste mai mult timp 
Zuzy's blog manichiura ombre 5                


2 .MANICHIURA IN APA "Marbel Art"

Avantajul este că nu vei avea nevoie de pensule, ustensile de punctat, pietricele decorative sau alte accesorii pentru unghii, întrucât Marble Art este în sine o declaraţie de stil.

     Practic pentru a realiza Marble Art vei picura lacuri de unghii pe suprafaţa apei dintr-un pahar şi vei “tăia” cercurile concentrice formate cu ajutorul unei scobitori/unui ac. Odată mulţumită de designul realizat, vei cufundă degetele unul câte unul în paharul cu apă pentru ca modelul să se imprime de unghii.Desigur, este mai simplu de explicat decât de realizat, însă cel puţin ai o idee generală despre procesul în sine.

    Pentru început, va trebui să realizezi o manichiură obişnuită, la finalul căreia vei opta pentru un strat de lac de unghii protector fie transparent, fie într-o nuanţă de alb, care va conferi nuanţelor Marble Art mai multă intensitate.

    După ce lacul de unghii transparent, de baza s-a uscat complet, înfăşoară-ţi degetele în bandă adezivă fără a acoperi şi patul unghiei. Acest pas va uşura procesul de curăţare al lacurilor de unghii.

    Umple un pahar de unică folosinţă din carton cu apă la temperatura camerei. Recomand cu căldura apă distilată sau filtrată, întrucât cea de la robinet este prea dură şi împiedică dispersarea lacurilor de unghii.

Selectează lacuri de unghii în nuanţele preferate, luând în calcul şi faptul că tehnică Marble Art arăta mai bine cu nuanţe intense, vii.  Lasă sticluţele deschise pentru a facilita picurarea lacurilor de unghii rapid.

Sfat: este bine sa foloseşti lacuri de unghii recent deschise, întrucât cele vechi tind să se usuce foarte repede în contact cu apa şi să nu adere pe unghii.

Zuzy's blog Marble Art 1

     După ce consideri că sunt suficiente inele în design, foloseşte o scobitoare sau un ac pentru a trasa linii spre centrul cercului. Secretul este să nu porneşti trasarea de la cercul extern, ci mai degrabă de la al doilea sau al treilea în ordinea picurării.Şterge scobitoarea după fiecare linie trasată, pentru a te asigura că modelul rămâne intact.

Zuzy's blog Marble Art 2



   Dacă eşti mulţumită de modelul realizat, poţi trece la pasul următor.  Alege un loc în care designul creat arată cel mai bine şi cufundă-ţi degetul cu grijă în pahar, într-un unghi consecvent.

    Ţine degetul scufundat în apă preţ de câteva secunde, timp suficient pentru ca modelul de unghii Marble Art să adere pe stratul de ojă de bază. În acest timp, foloseşte o scobitoare pentru a curăţa pojghiţa de lac de unghii de pe suprafaţa apei, fără a distruge modelul de pe unghie.

 Zuzy's blog Marble Art 3



   Este necesar să nu sari peste acest pas pentru că altfel ai putea să strici modelul care s-a imprimat deja pe unghie, atunci când vei scoate degetul din apă. Doar după ce ai înlăturat toată pojghiţa de ojă poţi să scoţi degetul din apă.
    Zuzy's blog Marble Art 4

   Aşteaptă că lacul de unghii să se usuce înainte să îndepărtezi banza adezivă de protecţie şi continuă apoi înlăturarea excesului de ojă cu un beţişor cosmetic îmbibat în acetonă. La final, aplică un strat de lac de unghii protector strălucitor, pentru a asigura longevitatea modelului .

     3.  Manichiura Louboutin

BeFashion.ro

 In mod cert sunt foarte multe dintre noi care nu ne putem permite o pereche de pantofi semnati de Chiristian Louboutin ,dar ne putem permite sa ne vopsim unghiile in culorile clasice ale celebrului brand.

 Se poate realiza pe unghii naturale doar ca trebuie sa fie suficient de lungi pentru a arata frumos si cu usurinta pe unghii acrilice sau cu gel  sau o metoda mai simpla se aplica tips pe unghia naturala fara protectie ,gasiti in articolul " Folii Minx "cum se procedeaza si rezista in jur de 10 zile :)

 

Miniprix.ro
  
4.  Pictura chinezeasca (ONE STROKE)

    Este tendinta actuala in design, foarte usor de invatat si realizat, chiar pentru cine nu este talentat in pictura. Dar trebuie exersat. Este tehnica in care se iau pe pensula doua culori si , dintr-o singura miscare, se realizeaza diferite modele.Se realizeaza cu ajutorul culorilor acrilice ,daca cocetati si voi va rog sa imi recomanda-ti si mie de unde achizitionati ceea ce am eu nu prea ma incanta.
   Nu este recomantat sa se aplice pe toata unghia sau a creea french  pentru unghiile cu gel ,se pot face  diferite modele de la flori la animatii sau figuri geometrice.
   Se  face modelul inainte de a aplica finish ; dupa este recomandat  a se mai aplica un strat subtire de gel.Daca va rezulta denivelari din cauza neaplicarii corecte a gelului pilim si apoi aplicam finhis gel.

Eu am cautat sa vad cum se realizeaza si am dat de aceste imagini , pe mine ma ajutat.


Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 41

Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 20 Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 19
Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 2

Modele realizate de mine :
 

5,Modele cu pudra acrilica PAS CU PAS


Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 78

6.Modele realizate cu scobitoarea

Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 4
Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 16
Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 38
Zuzy's blog modele unghii pas cu pas 60

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu