Etichete

marți, 26 martie 2013

TENDINTE UNGHII 2013

    Anul 2013 se anunţă a fi la fel de îndrăzneţ ca 2012 în alegerea culorilor pentru ojă. După ce anul trecut am făcut faţă valului de culori electrizante şi foarte catchi, în 2013 e cazul să mergem pe aceeaşi linie, cu mai mult curaj şi creativitate.   Sunt la modă tonurile aquamarine. Dacă vreţi să ieşiţi în evidenţă puteţi alege culori precum auriu, turcoaz, indigo și albastru. 


Tendinţe oja unghii 2013    Tendinţe oja unghii 2013
   Stiliştii ne recomandă să renunţăm la culorile neutre şi să adoptăm culori excentrice. Adăugaţi în colecţia voastră nuanţele: griurile pământ.Tendinţe oja unghii 2013Tendinţe oja unghii 2013  



  Mai nou sunt foarte cool ojele pe azuriu sau verde mentă. Aceste culori vor face senzaţie în primăvara-vara lui 2013, mai ales atunci când ne vom pregăti ţinutele pentru vacanţa l.
Tendinţe oja unghii 2013        Tendinţe oja unghii 2013
   Rosu-portocaliu este o culoare stralucitoare, care se caracterizeaza prin indrazneala de a iesi din tipar si prin nonconformism.
  Tendinţe oja unghii 2013
ACUM AU APARUT SI TEXTURI INDEDITE CUM AR FI :
Unghii de catifea
   O opţiune mai elegantă este manichiura cu aspect de catifea, un look sofisticat, ce conferă unghiilor nuanţe intense şi fermecătoare.

 Miniprix.ro
Unghii Bling-bling
   Dacă nici lacurile de unghii în nuanţe metalice nu au luciul spectaculos pe care ţi-l doreşti, atunci cu siguranţă vei fi entuziasmată de noile lacuri de ughii Bling It on de la Nails Inc. Unghiile tale vor căpăta aspectul unor bijuterii veritabile şi vor deveni accesorii în adevăratul sens al cuvântului.
Tendinţe oja unghii 2013
Manichiura cu caviar
    Deşi greu de întreţinut, manichiura cu caviar este o opţiune fermecătoare atât în nuanţe închise, sofisticate, cât şi în nuanţe pastel. Perlutele de caviar pot fi amplasate uniform pe unghii, în modele statement sau în modele de unghii inedite, care zac in imaginaţia ta.
Tendinţe oja unghii 2013
Unghii pestriţe 
    Noile lacuri de unghii în ediţie limitată lansate de Illamasqua la sfârşitul lunii ianuarie imită modelul ouălor pestriţe de prepeliţă. Disponibile în variante multiple - pete negre pe verde, bleu, lila, roz sau taupe, aceste lacuri de unghii adorabile cu siguranţă vor anima orice model de unghii şi vor fi un element statement al look-ului tău.
Tendinţe oja unghii 2013
Unghii cu textură de nisip
       OPI a lansat, în colaborare cu Mariah Carey, cea mai nouă şi mai interesantă tehnologie a anului, Liquid Sand, ce conferă unghiilor un finish mat, ce imită nisipul. Disponibile în nuanţe de mov, albastru cobalt, roşu şi bleu, aceste lacuri de unghii sigur vor avea mult succes în 2013!
                       Tendinţe oja unghii 2013
Unghii rock'n'roll cu aspect de piele
Tendinţe oja unghii 2013
 

Un comentariu: