Etichete

vineri, 29 martie 2013

APLICATII PENTRU UNGHII

 APLICATII PENTRU UNGHII : 1. STAMPILA UNGHII,  2. UNGHII  DE CATIFEA ACASA , 3. UNGHII DECORATE CU SERVETELE , 4. UNGHII CAVIAR ,5. MANICHIURA CU FOLII MINX, 6. Manichiura cu ornamente metalice 3D , 7.Abtibilde unghii, 8.Scoici unghii , 9. Sclipici, 10.Tatuaje unghii .
1. STAMPILA UNGHII

Un  alt mod de ati decora unghile incat sa para mai deosebite ,e acela cu stampila konad.
Zuzy's blog stampila unghii                   

Iata ce trebuie sa faci:
   Aplicati stratul de baza utilizand orice lac incolor sau colorat.

    Selectati modelul. puneti oja pe model, nu trebuie mult.

    Cu lama indepartati oja intr-un unghi cam de 45'(Pe razuitor scrie konad, partea asta trebuie sa fie unde e policele Dvs.)
 




    Cu stampila printr-o miscare fina iei imaginea.(Doar atingeti matrita. Cu cat apasati mai tare...cu atat nu se ia modelul)

     Printr-o miscare de rotatie stampilati imaginea pe unghie.Nu trebuie sa apasati prea tare!!! Apasand si insistand oja se usca in matrita.

    Asezati modelul pe unghie prin apasare.

    Asigura-te ca razuitorul, stampila si placuta sunt bine curatate!

    Foloseste acetona si nu dizolvant fara acetona(pentru ca contine uleiuri si astfel foarte greu iei imaginea de pe placuta).
Iar la sfarsit,dupa ce sa uscat bine, se sigileaza cu lac incolor sau top coat pt un aspect mai lucios

    Se gasesc inclusiv si aparate speciale:

  2.    UNGHII  DE CATIFEA ACASA 
Unghiile de catifea, sunt cel mai nou trend in manichiura in 2013.
     Multe doamne celebre precum Rihanna, Katy Perry si Alexa Chung au vrut sa experimenteze aceasta manichiura de catifea, care a fost un trend inca din toamna-iarna 2012-2013.
 Unghiile de catifea iti dau un aer elegant ,sofisticat,sau dramatic in functie de culoarea sau modelul pe care vrei sa il porti.Daca nu vrei sa mergi la un salon si iti place sa incerci noi experiente,tot ce iti trebuie pentru aceste minunate unghi este:lac incolor,lac colorat ,pudra de catifea,si o pensula pentru indepartarea surplusului de catifea.
   Te intrebi de unde faci rost de toate acestea ,iti spun,se gasesc pe toate site-urile cu produse de unghi.Sunt un kit si preturile sunt foarte mici in comparatie cu rezultatul.
Pasii care trebuie urmati:
1. Dupa ce ai pregatit unghile in prealabil,ai taiat pielita,le-ai sters de orice alta urma de lac, aplici lacul colorat in doua straturi,lasand sa se usuce bine fiecare aplicare.
2. Acum se aplica lacul incolor si inainte ca el sa se usuce se ia cu degetele pudra ,de aceasi culoare ca a lacului colorat.
3.Dupa ce sa uscat lacul ,se indeparteaza cu pensula surplusul de catifea.
Si in functie de imaginatie poti crea diferite modele putand complecta aceasta tehnica si cu alte materiale folosite la unghii,cum ar fi :strasuri ,banda si asa mai departe.

3. UNGHII DECORATE CU SERVETELE 

Cum decorati unghiile cu servetele?
   Tehnica unghiilor decorate cu servetele  este foarte simpla. Primul lucru de facut este sa alegeti designul servetelului pe care il doriti pe unghii. Amintiti-va ca servetele de hartie ar trebui sa fie mai subtiri.
  Dupa ce ati ales un design, se taie in bucati de dimensiunea unghiilor dvs, nu trebuie neaparat sa fie exact, deoarece puteti ajusta pentru a se potrivi perfect. Aici aveti doua optiuni: puteti taia servetelul patrat pentru a acoperi unghia intreaga, sau sa taiati doar o floare sau o parte din servetel pentru a o lipi pe unghie ca detaliu.
 

4. UNGHII CAVIAR 

 Caviarul a fost mereu o expresie a luxului si a exorbitantei in lumea culinara. Aceasta delicatesa s-a mutat acum pe unghiile fashionistelor din intreaga lume. Descopera cum iti poti face singura Caviar Manicure, cel mai stylish tip de manichiura a anului.  

5. MANICHIURA CU FOLII MINX


 Folia Minx este ideala pentru a realiza o manichiura inedita. Una preferata a vedetelor de la Hollywood in special cele din aur.
   Designul elaborat si materialul nou, prietenos mediului inconjurator, asigura o excelenta permeabilitate a aerului si aderenta pentru unghiile tale. Materialul abtibildurilor iti va proteja unghiile de substantele daunatoare pe care, de exemplu le contine lacul de unghii, gelul UV, etc. Poti avea o manichiura perfecta in cativa pasi simpli si rapizi, fara prea multe unelte.

    Cu foliile Minx realizezi o manichiura care este usor de realizat si obtii un model sofisticat. Calitate superioara, nu lasa urme/riduri.
    Folia Minx se poate folosi pe unghiile naturale si pe unghiile false.
     Am achizitionat de pe http://baff.ro/manichiura/530-set-abtibilduri-fluturasi-cu-sclipici.html cu doar 11 ron  ,setul contine 12 abtibilduri indeale petru orice dimensiune a unghiei .Dintr-o gama larga de modele l-am ales pe acesta: 
 Am ales sa im fac extensie cu tips o noua tehnica pe care am ales sa o incerc datorita timpului scurt de executare.
   Mod aplicare tips:   Alegeti tipsul in functie de dimensiunea unghiei ,se pune lipici pe tips :                      Fixez tipsul :     Se pileste tipsul pana la nivelul unghiei naturale cu atentie sa nu pilim si unghia naturala  :

   Se da forma dorita ,deprafuiesc si aplic un strat de lac de unghii :   
    Mod de aplicare folie Minx :   Se alege marimea care se potriveste unghiei/unghiilor.      Se indeparteaza usor folia de pe suport.

     Se aplica folia pe unghie cu capatul rotunjit la baza unghiei si cu partea adeziva pe unghie. Daca nu se pozitioneaza bine de la inceput, cu mare grija se poate repozitiona.
    Se apasa usor pe unghie pentru a indeparta ridurile eventual formate,daca se formeaza nu va alarmati ca aplicand un strat de lac la final folia fiind foarte subtire nu se va cunoaste.    Se taie cu o forfecuta excesul din lungimea unghiei si se pileste usor excesul de pe langa unghie. Aplicam un strat de lac de unghii.   Manichiura Minx este gata!   
  Pentru o rezistenta mai mare, se poate aplica top coat(UV sau lac de unghii) peste folia minx,pentru cele care beneficiaza acasa de o lampa uv.
   Modul de Indepartare: Foliile Minx se indeparteaza de pe unghie prin pilire usoara sau se inmoaie unghiile in apa calduta, de aproximativ 50 de grade Celsius, pentru aproximativ 8 minute si apoi spala cu dezinfectant de maini.
Vola.ro 6. Manichiura cu ornamente metalice 3D 


  Manichiura cu ornamente metalice 3D reprezinta must have -ul acestui an, eu una ador tintele si sunt foarte incantata de ce am achizitionat de pe  www.baff.ro .

    Un caruselul ce contine 12 compartimente  cu ornamente metalice 3D, aurii si argintii, cu dimensiuni cuprinse intre 1 mm -10 mm. Ornamentele au sapte forme diferite (inimioara, steluta, rotund, dreptunghi, patrat, triunghi, romb),  iar stelutele si rotundurile au dimensiuni cuprinse intre 1 mm - 3 mm. Se pot aplica pe orice tip de unghie fie ea cu gel ,acril sau naturala .

 Cu ajutorul  unui creion pentru strasuri  munca ne este usurata deoarece  mina este moale si ajuta la alegerea strasurilor, pietricelelor si altor ornamente.  Apasand  putin creionul pe ornament  si aplicandul  pe unghie. Din cand in cand se poate folosi o ascutitoare pentru ascutirea minei creionului. Costul este foarte mic din punctul meu de vedere ,doar 2 lei il gasiti
 http://baff.ro/manichiura/503-creion-pentru-strasuri.html  ,inainte foloseam punctor sau pensula si tot timpul se desprindea  de strasuri si trebuia sa incerc inca o data ....:(
    Am achizitionat si un lipici profesional pentru strasuri cu doar 4 lei de pe http://baff.ro/lipici/457-lipici-profesional.html si ceea ce ma  incantat este faptul ca fata de altele,acesta atunci cand se usuca este incolor .Am aplicat o picatura de lipici iar apoi am pus ornamentul  .  
 Rezultatul final ,sper sa va placa eu una sunt foarte incantata, modelul cu stelute l-am facut verisoarei mele care atunci cand le-a vazut a vrut si ea,am sa revin si cu modele mai complexe ,sper sa va placa :* ;la final am aplicat un strat de lac incolor .  
   Metoda de a elimina ornamentele metalice este prin pilire.
   Cui i se pare prea mult poate alege un model doar pentru inelar ,mie una imi plac incarcate :P   Am accesorizat si telefonul :) 

7.Abtibilde unghii

   Abtibilde ornamente pentru unghii cu efect 3D, cu motive florale. Se detaseaza de pe folie modelul dorit, apoi se lipeste pe unghie prin presare. Dupa aplicarea pe unghie, se da un strat de topcoat(gel sau lac) pentru o rezistenta indelungata. 
 7. Batoane fimo 
   Batonase Fimo de 5-6 cm lungime. Ideale pentru obtinerea unui efect 3D in manichiura cu gel sau acryl. Foarte flexibile, se taie cu ajutorul unui cutter sau al unei lame. Se pot obtine circa 90-115 bucati dintr-un batonas Fimo. 
8.Scoici unghii 
  Scoici pisate pentru decorarea unghiilor. Ideale pentru manichiura cu gel sau acryl. Usor de folosit. Efect inedit si modele de unghii nail art deosebite.

9. Sclipici

        10.Tatuaje unghii 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu