Etichete

joi, 28 martie 2013

UNGHIILE FRENCH


UNGHIILE FRENCH

Unghiile french sunt totdeauna la moda, si sunt foarte cautate in special pentru fetele care vor manichiura cu gel ,aceasta avand o durata mare ele pot fi "purtate" la orica tinuta.

Aveti mare grija cand faceti unghii french, fiindca desi aparent sunt usor de facut, nu este deloc usor sa construiti unghii french perfecte. Trebuie sa existe o curbura la french, care poate fi mai usor sau mai accentuat, dupa gustul fiecareia,sau deloc cum preferati. Al doilea lucru important la french este lungimea acestuia. Unele prefera french-ul subtire de cativa milimetrii, altora le place frenchul lung cu o lungime egala cu baza unghiei . Orice lungime sa alegeti, aveti mare grija ca lungimea frenchului sa fie aceeasi la toate unghiile, astfel unghiile o sa arate impecabil. 


 MODELE FRENCH
Daca va este mai comod si va place a french-ul sa fie mai mare puteti alege direct tipsuri special create pentru asa ceva sunt diverse tipuri cum ar fi :
Tipsuri french cu diferite forme:








Tipsuri french cu curbura(smile) sau mai drepte :



Unghii cu sablon ,folosind gel camuflaj mi sa permis lungirea patului unghial si crearea un french de dimensiune mica.





Constructie gel pe unghia naturala aici am ales la french sa pastrez linia naturala a unghiei si am optat pentru gel clear.






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu