Etichete

vineri, 29 martie 2013

UNGHII ACRIL PAS CU PAS



Trebuie sa recunosc ca am incercat o singura data si mi sa parut cam greu ,fiind se usuca foarte repede ,dar am inteles ca au o durata mult mai mica de plicare decat unghiile cu gel ,avand o rezistenta de durata la fel de mare.Merita incercat si cu cat exersam mai mult o sa reusim !!

ETAPE UNGHII ACRIL :


    Unghia naturala se pregateste pentru aplicarea sablonului, astfel se taie unghia la marimea corespunzatoare dupa care se pileste ca unghia sa devina scamoasa, inasprita. Se deprafuieste si se aplica dehidratant si se asteapta uscarea acestuia (inalbirea suprafetei unghiei) . 

     Sablonul se aplica in asa fel, incat la colturi sa nu ramana fisuri, sablonul trebuie sa se aseze perfect, ca materialul sa se formeze corect dupa aplicare.

     Pe marginea libera, adica pe sablon vom aseza  clear de compozitie mai deasa.Avand in vedere ca acrilul se intareste destul de repede ar fi recomandat sa se foloseasca in trei pasi .prima picatura se pune la marginea unghiei,cu pensula vom uniformiza materialul si daca incepe sa se intareasca, cu miscari de batatorie il vom prelucra. 

    La french avem grija ca materialul sa fie format frumos, acesta va ramane forma lui de final. Cea de-a doua picatura,care este mai diluata, o vom aseza in mijlocul patului unghial, uniformizam din nou .

     In al treilea pas vom aseza picatura si mai dizolvata de la cuticula la 1 mm, uniformizam. Daca materialul a atins partea cuticulei, il vom indeparta cu batul de portocala. La final putem aseza clear pe toata suprafata unghiei, , formand C-ul corespunzator. Apoi vom verifica intarirea materialului prin ciocanire. Pe suprafata unghiei false de acryl se formeaza un strat lipicios pe care il vom indeparta prin pilire cu buffer alb. Vom pili numai intr-o directie, astfel se va uniformiza suprafata.   

     Se pilesc marginile libere si restul suprafetei,  formam arcul C. Apoi pilim cu un buffer fin si dupa aceea cu un polizor cu trei parti.     Pe unghia terminata se aplica ulei pentru cuticule, astfel protejam atat cuticulele, cat si unghia falsa va fi mai neteda, mai naturala.
                 
La aceasta tehnica nu se pot face mai mult de doua unghii, se usuca prea tare si repede, ingreunand pilirea suprafetei.Se recomanda folosirea unei pensule din par original(veverita sau bursuc)cele din par artificial se topesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu