Etichete

sâmbătă, 22 iunie 2013

Tipuri oja -manichira semi-permanenta


TIPURI OJA   : 1. Oja semipermanenta "SOAK OFF", 2.Oja magnetica, 3.Lac de unghii matifiant, 4.OJA CRACK ,5. Gel Lac 3 in 1 One Step.
1. Oja semipermanenta "SOAK OFF"

           Oja semipermanenta a devenit in ultima perioada extrem de avantajoasa este foarte usor de aplicat, dar si foarte usor de indepartat, isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 3-4 saptamani. Acest tip de oja nu afecteaza sanatatea unghiilor, dimpotriva, este recomandat femeilor care au unghii casante sau exfoliate, deoarece le protejeaza si le intareste.


          Gelurile lac permanent profesionale  au  culorile foarte pigmentate si asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile artificiale. Luciu puternic care nu se estompeaza in timp.

            Se aplica destul de usor :
- Se pregateste unghia naturala sau artificiala cu bufferul,cum se pregateste pentru gel sau acril;
-  Se aplica un strat de Gel Lac de Baza  care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV;
- Se aplica un strat de culoare (in functie de preferinte, se pot aplica si doua straturi, dar nu este obligatoriu) care se usuca 30 de secunde la lampa led sau 120 de secunde la lampa UV;
- Dupa ce s-a uscat culoarea, se aplica un strat de top coat care se usuca la lampa led in 30 de secunde sau la lampa UV  in 120 de secunde.
-  Se degreseaza cu cleaner.

Mod de indepartare:

           Se pune intr-un recipient sau capsule speciale acetona sau lichid acrylic si se lasa unghia la inmuiat pentru 10-15 minute,dupa 10-15 minute, se scoate unghia, iar gel lacul se indeparteaza de unghii cu ajutorul unei spatule metalice.

Click pe imagine :

Cupio.ro
2.Oja magnetica

  Lac cu particule speciale care creeaza cu ajutorul unui magnet modele inedite pe unghii.Stratul de oja magnetica se aplica peste o baza de lac transparent,dupa pentru a  proteja modelul si a da un luciu mai puternic.
zuzy
3.Lac de unghii matifiant

Un mod simplu spun eu de a iesi din rutina ojei clasice este spun eu aplicand peste orice culoare lac de unghii matifiant .
    Arata cam asa dupa aplicare
Un mod simplu spun eu de a iesi din rutina ojei clasice este spun eu aplicand peste orice culoare lac de unghii matifiant .
    Arata cam asa dupa aplicare



4.OJA CRACK


 Cel mai trendy efect pe care il poti obtine pe unghii! Aplica 1 strat peste orice lac de unghii Miss Sporty si pregateste-te sa fii partasa la o adevarata.... magie! ATENTIE! Oja nu crapa decat daca este aplicata peste o alta oja de preferinta de o culoare contrastanta!
 

5. Gel Lac 3 in 1 One Step
Cei de la Cupio vin in ajutorul nostru cu Gel lac One Step, reprezinta inovatia pe piata de specialitate! Inovatia consta in faptul ca nu necesita baza, top coat sau degresare/fixare, la sfarsit, cu cleaner. Acum, datorita gel lacurilor Cupio One Step realizezi o manichiura profesionala si de durata foarte simplu/usor .


Realizate dupa o formula revolutionara, gel lacurile One Step asigura rezistenta pe unghii de pana la 4 saptamani, pastrandu-si intact luciul puternic. Cupio One Step imbina usurinta aplicarii lacurilor de unghii traditionale cu rezistenta in timp a gelurilor UV. Culorile foarte pigmentate permit aplicarea gel lacurilor intr-un singur strat pe unghie, One Step nu necesita baza sau top coat si nici degresare cu cleaner.


Tine pasul cu noutatile pietei, descopera noile oje permanente Cupio One Step, fara degresare, fara top si fara baza!


Iata avantajele Cupio ONE STEP:


1. Aplicare foarte usoara si rapida: datorita pensulei de foarte buna calitate, Cupio One Step se aplica foarte simplu, ca un lac de unghii traditional si se autoniveleaza.


2. Unghia naturala se pregateste doar prin pilire foarte delicata cu buffer-ul.


3. Nu necesita baza sau top coat.


4. Nu necesita degresare cu cleaner.


5. Culori foarte pigmentate.


6. Luciu intens care nu se estompeaza in timp, mentinandu-se pana la 4 saptamani.


7. Uscare atat la lampa UV, cat si la lampa LED.


8. Un singur strat (maxim 2) in loc de 4.


9. Consum redus de material si de energie: in loc de 3 produse, e suficient unul singur.


10. Cost redus al manichiurii: in loc de 3 produse (baza, culoare, top coat) se foloseste unul singur.


11. Indepartare care nu necesita pilirea unghiilor, foarte rapida, in 5 minute.


Mod de aplicare:


1. Se pregateste unghia naturala sau artificiala prin pilirea fina cu buffer-ul.


2. Se aplica un strat de Cupio One Step si se usuca in 30 secunde la lampa LED sau in 120 secunde la lampa UV. Optional, daca se doreste aplicarea in doua straturi, dupa ce s-a polimerizat primul strat, se aplica cel de-al doilea si se polimerizeaza la fel ca si primul.


3. Manichiura este gata! Nu necesita degresare/fixare cu cleaner.


Mod de indepartare:


1. Se matuieste stratul de gel lac ONE STEP aplicat pe unghie: se pileste foarte putin din stratul superior lucios pentru ca Soak Off Remover-ul sa poate intra in stratul de gel aplicat.


2. Se pune intr-un recipient sau in capsule speciale Soak Off Remover si se lasa unghia la inmuiat pentru 5-10 minute.


3. Dupa 5-10 minute, se scoate unghia, iar gel lacul se indeparteaza cu usurinta de pe unghii cu ajutorul unei spatule metalice.


Gel Lacurile Cupio ONE STEP se usuca atat la lampa UV, cat si la lampa LED. Pentru o aplicare mult mai rapida si profesionala, iti recomandam lampa LED, lampa care reprezinta noul trend in manichiura.


Cupio.ro

Un comentariu:

  1. pare interesant eu nu am folosit pina in prezent acest lac semipermanent dar cred ca merita orice banut.

    RăspundețiȘtergere