Etichete

sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Afectiuni ale unghiilor cu gel

      Medicii atrag atentia ca unghiile false pot cauza grav sanatatii unghiilor chiar si a deghetelor,spre exemplu daca se rupe o unghie se poate infecta tot deghetul .Asta se intampla atunci cand  ai unghiile foarte mari si nu esti obisnuita cu ele si trebuie sa fii atenta sa nu sustii greutatea in unghii ,un exemplu foarte comun este atunci cand deschidem portiera la masina si nu apucam cu buricele deghetelor ci cu lunghimea unghiei ,o fortam si prin urmare se rupe .
    O alta problema atunci cand taiati pielita desi nu este recomandat si din greseala ati umblat si la unghia cu gel ,daca folositi agenti chimici care provin din detergenti pot aparea micoze.De aceea se lasa 1 /2 mm distanta de la cuticula .

    Un alt aspect este si atunci cand se degreseaza unghia, nu este necesar sa se pileasca foarte mult trebuie indepartat un singur strat uniform ,daca nu se pileste uniform se formeaza santuri ;iar la indepartarea unghiei cu gel e va pili in acelasi mod uniform indepartand gelul fara a mai pili unghia naturala.
   Important este si atunci cand se lipeste tipsul sa nu se formeze bule de aer intre unghia naturala si tips riscand unterior sa se depuna reziduri si ulterior formandu-se micoze.
 Voi ce parare aveti ?

Cupio.ro

dEpurtat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu