Etichete

vineri, 23 ianuarie 2015

Tendinte unghii 2015

Fata de 2014 in 2015 lucrurile se simplifica,se renunta la lungimile mari si modelele incarcate.Iata ce ne este recomandat :

Unghiile colorate

Colorate, energizate și entuziaste sunt calitățile de care aveți nevoie pentru a reuși. Modelele energizante și colorate cu forme geometrice sau modele animate.

  
Unghiile mate

Textura mată este una dintre tendințele de unghii nou venite inca din 2014 ,cu soluții destul de interesante și viabile de proiectare și sugestii. Simple sau cu model.

Unghii metalice

Metalul este, de asemenea, aici pentru a da strălucire și șic, formând cea mai bună alternativă pentru cele care se străduiesc mereu să fie în centrul atenției.



Unghiile scurte

Ceea ce unește aproape toate modelele de unghii este, probabil, lungimea unghiilor. Unghiile scurte au fost văzute în aproape fiecare spectacol, inclusiv modelele aurii Jay Godfrey și modele albe, de nuanțe pale la tonuri umbrite de unghii cum ar fi cele de la BCBG Max Azria, modele super-colorate și energizante Desigual, modele nud și naturale Tess Giberson și Marissa Webb, unghii mate negre de la Carmen Marc Valvo, precum și opțiunile Tracy Reese, Vivienne Tam, Zang Toi, Naeem Khan, Tadashi Shoji și multe altele.

Unghii migdală

În ciuda faptului că formele de migdale au fost în cădere considerabil în timpul prezentărilor de modă, ele încă sunt prezente în intervalul de top în ceea ce privește tendințele de unghii preferate pentru primăvara / vara 2015, venind cu diverse interpretari și modele.


Unghii rotunjite

Atingerile naturale, din nou par a fi în mișcare, și următoarele tendințe întâlnite frecvent în timpul recentelor prezentări de modă scot la iveală combinații de design cu formele naturale. Astfel, formele rotunjite sunt, probabil, una dintre formele cele mai frecvent observate pentru sezonul viitor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu