Etichete

luni, 24 februarie 2014

Lampa LED versus Lampa UV

   Cea mai uimitoare inventie in materie de manichiura tehnica introduce bine-cunoscuta tehnologie LED in industria unghiilor, reprezinta o optiune de inalta performanta prin puterea sa mare de 15 W.
Toti producatorii importanti de geluri din lume recomanda folosirea lampilor LED pentru rezultatele extraordinare intr-un timp mult mai scurt.
    Conform celebrei reviste "Nails Magazine", lampile LED revolutioneaza manichiura cu gel printr-un spectru luminos care actioneaza mult mai exact in activarea foto-initiatorilor din geluri.


Avantaje lampa LED fata de clasica lampa UV sunt:
- scurtarea considerabila a timpului de uscare;
- in reducerea timpului alocat unei manichiuri dar si in confort sporit oferit clientilor
consum de electricitate redus cu 60%.
-  la tehnologia LED cu cat lumina este mai puternica, cu atat consumul este mai mic.
eliminarea costurilor cu schimbarea lampilor
Durata de functionare (fara a necesita nici un fel de shimb de lampi sau alte consumabile) este de 35.000 - 45.000 ore, ceea ce inseamna mai mult de 5 ani de functionare non-stop.- nu are efecte adverse asupra pielii. Nu produce caldura si nu imbatraneste sau rideaza pielea ca in cazul expunerii la UV. Lumina emisa de lampa LED este foarte apropiata ca spectru de lumina naturala.
Fara substante organice daunatoare, lampile LED sunt sigure pentru mediu si cu deseuri reciclabile. Lampile cu mercur nu sunt prietenoase cu mediul si sunt daunatoare pielii umane.
Ca si cost lampa led este mai costisitoare fata de cea uv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu