Etichete

joi, 27 februarie 2014

TOP COAT (FINISH)

Si TOP COAT-urile vin in mai multe variante cum ar fi :
  • Gel de sigilare High Gloss !
Gelul de finish High Gloss lasa un luciu foarte puternic si de durata. Produs revolutionar, previne ingalbenirea unghiilor, nu se crapa si nu se exfoliaza. Datorita vascozitatii perfecte se aplica foarte usor.
Protejeaza unghia de razele UV. Se foloseste atat peste gel si acryl, cat si peste picturile executate cu vopsea acrilica. Nu este dizolvabil. Necesita fixare cu cleaner.Timp de uscare120 sec,se aplica cu ajutorul unei pensule.


  • Gel de sigilare Matt Finish ! Gelul UV Matt Finish lasa unghiilor un aspect mat, nelucios.
Gel finish cu aspect satinat, fara luciu. Produs revolutionar, previne ingalbenirea unghiilor, nu se crapa, este foarte rezistent si nu se exfoliaza.
Protejeaza unghia de razele UV. Se foloseste atat peste gel si acryl, cat si peste picturile executate cu vopsea acrilica. Nu este dizolvabil. Necesita fixare cu cleaner.Timp de uscare 120 sec.Cu ajutorul lui putem realiza si diverse jocuri pe unghii .Se aplica cu ajutorul unei pensule.

        

  • Top Coat UV 
 Este special conceput pentru a bloca actiunea nociva a razelor solare asupra unghiilor. Previne ingalbenirea unghiilor si schimbarea culorii gelurilor UV. Este ideal pentru un finisaj perfect al manichiurii.
Top Coat-ul lasa unghiilor un luciu senzational. Se foloseste pentru unghiile naturale si pentru unghiile false.
Se usuca la lampa UV.Timp de polimerizare: 120 secunde, se aplica foarte usor ca si un lac de unghii.


Click pe imaginea de mai jos petru detalii :

Cupio.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu