Etichete

luni, 24 februarie 2014

Tipuri de gel!



GEL TERMIC

       Culorile termice iti invaluie unghiile tale intr-un joc miraculos de culori. Variatia de culori a gelurilor termice depinde de schimbarea de temperatura. Pigmentii de culoare formati din micro capsule, schimba culorile reversibil. De indata ce unghia a ajuns la o temperatura intre 30 ° - 31 ° C, modificarile de culoare incep sa apara. In momentul in care temperatura scade, culoarea revine la nuanta initiala. 


Gelurile cameleon se pot folosi pentru manichiura cu gel sau cu acyl!


De asemenea, gelurile termice sunt recomandate pentru efectuarea de modele sau pentru toata unghia
.
Pentru detalii click pe imaginea de mai jos:




 Geluri UV Colorate Perlate


Gel color de la Cupio, conceput dupa o reteta originala si o tehnologie noua, revolutionara. Gel color special de cea mai buna calitate!
Gel colorat pentru decorul si/sau acoperirea unghiilor false sau naturale cu gel sau acryl.
Culori pigmentate, rezistente si stralucitoare cu acoperire perfecta.
Pentru unghii perfecte, de invidiat!
Gel cu vascozitate medie.
Gelurile colorate de la Cupio se regasesc in nuante foarte diversificate si vibrante. Datorita vascozitatii si puterii mari de acoperire a gelurilor, chiar si in strat subtire, ele sunt foarte versatile, putand fi folosite atat in pictura in linii fine, cat si in pete controlate. De asemenea, le putem folosi ca si culoare permanenta pe aplicatii de gel sau acril. In acest caz, se vor aplica doua straturi, polimerizate individual. Gelurile colorate pot fi aplicate tat sub gelul de constructie, cat si deasupra, in cel de-al doilea caz recomandandu-se sigilarea cu gel de luciu. Nu prezinta probleme de polimerizare si poate fi lucrat si putin mai gros.


Gel UV Neon
 Gelurile UV neon sunt potrivite pentru club, discoteca, mare, soare sau pentru manichiura obisnuita ,atat pentru aplicarea pe toata unghia, cat si pentru obtinerea de modele inedite de nail artPune-ti manichiura in evidenta! Fa-te remarcata prin folosirea culorilor neon.

Geluri UV cu sclipici
Geluri cu sclipici recomandate pentru decorul si/sau acoperirea unghiilor naturale sau false cu gel sau acryl.
 Geluri color 

      Este important sa stiti atunci cand folositi geluri care nu au un pigment puternic sa alplicati in 2 straturi subtiri ,fiecare cate 2 minute in lampa uv daca apilica-ti un strat gros risca-ti sa apara bule si sa se usuce doar la suprafata dedesupt neuscandu-se.Va recomand cu incredere gelurile cupio au o calitate excelenta .
Click pe imaginea de mai jos pentru oferte:
Cupio.ro

Geluri UV camuflaj
    Gelul UV este ideal pentru camuflarea imperfectiunilor, santurilor, denivelarilor si deformarilor patului unghial. De asemenea, gelul de camuflaj este ideal pentru persoanele cu unghiile roase sau persoanele cu patul unghial mic.Cu ajutorul lui putem realiza o manichiura french perfecta.Este in diferite nuante in functie de preferinte.
Gel make up CoverPlus 5ml

De asemenea binenteles sunt gelurile da baza,de constructie si finish da si gel 3 in 1 acesta continand toate cele precedent mentionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu